Barmentloo Vastgoed adviseert koper bij aankoop Gibsonstraat 6-18 in Deventer

ArthurArmstrong heeft de Gibsonstraat 6-18 gekocht van Kingfisher. De beleggende projectontwikkelaar is van plan het huidige kantoor te transformeren naar 45 huurappartementen met een supermarkt op de begane grond.

Er komen verschillende typen appartementen, variërend van studio’s tot 3 kamerappartementen. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt, hebben een privébuitenruimte (balkon) en een energie-index  < 0,6.

De plannen sluiten nagenoeg naadloos aan bij visie voor de binnenstad, die afgelopen week door DTNP in opdracht van Stichting Deventer Binnenstadmanagement (SDBM) is gepresenteerd. ArthurArmstrong is voornemens de supermarktwinkel op de begane grond nieuw leven in te blazen, met meer uitstraling door open gevels. Gesprekken met gegadigden voor invulling van de supermarkt lopen. De gemeente Deventer heeft inmiddels de renovatie van de naastgelegen Noorderbergparkeergarage ter hand genomen. Alles bij elkaar een flinke impuls voor de westkant van Deventer, op loopafstand van het centrum.

De verwachte oplevering zal september 2019 zijn.

Koper is geadviseerd door Troostwijk, Barmentloo Vastgoed en AIM Advocaten.

 

Herontwikkeling 4 Rijksmonumentale gebouwen Apeldoorn

Barmentloo Vastgoed is mede-initiatiefnemer bij de herontwikkeling van 4 Rijksmonumentale gebouwen in Apeldoorn. De g...

Lees meer

Transformatie naar 10 appartementen Apeldoorn

Aan de Auroralaan in Apeldoorn heeft Barmentloo Vastgoed kantoorruimte getransformeerd naar 10 appartementen.  

Lees meer
Meer nieuws